0 Product(en) - 0,00 EUR
Ga naar winkelwagen

Over ons

Wij zijn een koffiebranderij met ruim 70 jaar ervaring in het selecteren en branden van de beste koffiebonen. Onze missie is kwalitatief hoogwaardige koffie voor iedereen toegankelijk te maken.

Het begint allemaal met de inkoop van ruwe (groene) koffiebonen uit verschillende landen over de hele wereld. Al jaren betrekken wij onze koffiebonen van een koffiemakelaar uit Belgiƫ. Deze koffiemakelaar behoort tot de absolute top van de wereld. Over de hele wereld kopen zij koffiebonen voor ons in. Dit gebeurt met uiterste precisie en vakmanschap. Deze koffiemakelaar slaat de jutezakken met koffiebonen voor ons op, in een zeer moderne en geheel CO2-neutrale opslagruimte. De jutezakken met ruwe (groene) koffiebonen worden op afroep naar onze koffiebranderij getransporteerd.

De koffiebonen worden door onze brandmeester op ambachtelijke wijze gebrand en gemelangeerd, zonder toevoegingen van kleur-geur en smaakstoffen. Ook worden er geen conserveringsmiddelen gebruikt. Dit betekend dat elke koffiesoort (blend) die bij ons in de webshop verkocht wordt 100% natuurlijk is.

Wij werken volgens de laatste richtlijnen van de Hazard Analysis and Critical Control Points. (HACCP). Regelmatig worden wij gecontroleerd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Tevens laten we regelmatig de kwaliteit van onze koffiesoorten controleren door middel van een laboratoriumonderzoek. Deze wordt uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.

Doordat wij alle processen (selecteren, inkoop, branden, verpakken en verkoop) zelf in handen hebben, kunnen wij u de kwalitatief hoogwaardige koffiesoorten tegen een zeer scherpe prijs aanbieden.

Waarom koffie bestellen bij de Koffieconcurrent?

 

  • Persoonlijk advies
  • Ambachtelijk gebrande koffie van topkwaliteit voor een scherpe prijs
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dan binnen 24 uur verzonden
  • Verzonden via PostNL en DPD
  • Garantie: niet tevreden, geld terug (na retourzending koffie)
  • Veilig betalen met iDeal