Ruilen & Retourneren

Toch niet tevreden over onze producten? Of is het product beschadigd of kapot? Je kunt het product binnen 14 dagen naar ons terugsturen.

14 dagen herroepingstermijn

Je kunt een product binnen 14 kalenderdagen na ontvangst ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet, ongebruikt en, in het geval van koffiebonen/ gemalen koffie, in een gesloten en onbeschadigde verpakking zit. Eenmaal geopende verpakkingen en producten die beschadigd of gebruikt zijn, komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Voordat u een artikel retour zendt, vragen wij u het retourformulier in te vullen en mee te sturen met het product. U kunt het formulier ook digitaal invullen en mailen naar info@koffieconcurrent.nl. Het retourformulier is hier te downloaden.

De kosten van de retourzending

De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Na ontvangst van de retourzending zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag exclusief de aan ons betaalde verzendkosten vergoeden.

Hebt u vragen over de mogelijkheid tot ruiling van een product? Neem dan (het liefst vooraf) contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@koffieconcurrent.nl